Meble biurowe
Meble pracownicze
Trwa ładowanie kategorii...
Meble gabinetowe
Trwa ładowanie kategorii...
Lady recepcyjne
Trwa ładowanie kategorii...
Stoły konferencyjne
Trwa ładowanie kategorii...
Kuchnie biurowe
Trwa ładowanie kategorii...
Fotele i krzesła
Krzesła biurowe
Trwa ładowanie kategorii...
Fotele gabinetowe
Trwa ładowanie kategorii...
Krzesła konferencyjne
Trwa ładowanie kategorii...
Siedziska recepcyjne
Trwa ładowanie kategorii...
Sofy i fotele
Trwa ładowanie kategorii...
Systemy akustyczne
Trwa ładowanie kategorii...
Meble metalowe
Szatnie i przebieralnie
Trwa ładowanie kategorii...
Szafy aktowe i kartotekowe
Trwa ładowanie kategorii...
Meble warsztatowe
Trwa ładowanie kategorii...
Sejfy i szafy pancerne
Trwa ładowanie kategorii...
Biurka i kontenery
Trwa ładowanie kategorii...
Meble medyczne
Trwa ładowanie kategorii...
Meble ze stali nierdzewnej
Trwa ładowanie kategorii...
Wnętrze i dodatki
Wykładziny
Trwa ładowanie kategorii...
Tapety
Trwa ładowanie kategorii...
Żaluzje i rolety
Trwa ładowanie kategorii...
Oświetlenie
Trwa ładowanie kategorii...
Dodatki do mebli
Trwa ładowanie kategorii...
Wieszaki
Trwa ładowanie kategorii...

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Niniejszy dokument charakteryzuje sposób gromadzenia, przetwarzania oraz wykorzystywania informacji o Użytkownikach tej witryny. Pamiętaj, że jako Użytkownik serwisu posiadasz prawo do informacji o sposobach przechowywania Twoich danych.

Zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) informujemy Państwa, że właścicielem tej witryny jest Firma Handlowo-Usługowa "Elzap" Elżbieta Pyrek z siedzibą: 30-375 Kraków, ul. Kozienicka 109a. Korzystając z tego serwisu, akceptujesz zasady zawarte w Polityce prywatności znajdujące się na tej stronie.

Jednocześnie zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce prywatności. Pamiętaj, że nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom nieupoważnionym danych personalnych czy adresowych użytkowników serwisu.

Jeżeli nie akceptujesz naszej Polityki prywatności, prosimy, nie odwiedzaj tego serwisu oraz nie udostępniaj naszej firmie żadnych danych dotyczących Twojej osoby. Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości związane z treścią Polityki prywatności prosimy o kontakt z nami.

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

W czasie korzystania z witryny możemy prosić o podanie niektórych Twoich danych osobowych, na przykład z użyciem formularza kontaktowego, utworzenia i administrowania konta niezbędnego do realizacji zamówień lub w inny sposób. Twoje dane osobowe są przetwarzane przez naszą firmę zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) zapewniamy wszystkim Użytkownikom serwisu możliwość wglądu do swoich danych oraz ich poprawiania. Dane te mogą zostać w każdej chwili, na Twoją prośbę jako Użytkownika, usunięte z serwera.

PRZECHOWYWANIE I OCHRONA DANYCH

Twoje dane osobowe są przechowywane w zabezpieczonej bazie danych spełniającej wymogi prywatności i zalecenia Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych oraz wymogi przewidziane w ustawie o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

PLIKI COOKIES

Podczas poruszania się po tej stronie internetowej pewne informacje mogą zostać zebrane sposób automatyczny przy zastosowaniu różnych technologii, takich jak pliki Cookies, znaczniki internetowe oraz przez zbieranie danych związanych z nawigacją po serwisie. Uzyskane dane mogą zawierać takie informacje jak: nazwa domeny internetowej lub hosta, adres IP, typ przeglądarki i systemu operacyjnego, sekwencje klawiszy oraz datę i porę (czas) odwiedzin naszej strony. Zastosowanie plików "cookie" oraz innych technologii śledzenia umożliwia nam dokonywanie poprawek i ulepszeń na naszych stronach, co pozytywnie wpływa na ich odbiór. Daje to nam również możliwość analizowania informacji nie zawierających danych osobowych - dla celów statystycznych oraz ustalania zainteresowania poszczególnymi częściami witryny internetowej. Można zmienić ustawienia w przeglądarce WWW, aby informowała, kiedy wysyłany jest plik cookies lub aby odrzucała pliki cookies.

SUBSKRYPCJA BEZPŁATNYCH NEWSLETTERÓW

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów należących do firmy Elzap wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail i innych danych, np. imię itp. Uzyskane w ten sposób dane mogą być dodawane do listy mailingowej serwisów.

NIEZAPOWIEDZIANE WIADOMOŚCI

Firma Elzap zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności. Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości firma Elzap rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne (mailingi, promocje, reklamy, inne materiały marketingowe).

INFORMACJE OGÓLNE

Pomimo dołożenia wszelkich starań i zachowaniu szczególnej dokładności, w prezentowane na stronie materiały mogły wkraść się pewne błędy. Prezentowane zdjęcia oraz kolorystyki mogą nieznacznie odbiegać od rzeczywistości, a różnice mogą wynikać z indywidualnych ustawień monitora. Informacje przedstawione na stronie nie są ofertą handlową w rozumieniu kodeksu cywilnego i nie mogą być podstawą żadnych roszczeń w stosunku do firmy "ELZAP". Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian.